El personal de l'Ajuntament de Pedreguer rebrà un curs d'atenció i acompanyament a dones víctimes de violència de gènere

17/01/2022

La Regidoria d'Igualtat, diversitats i polítiques inclusives de l'Ajuntament de Pedreguer, conjuntament amb la MASSMA, durà a terme un curs de formació especialitzada PER A L'ATENCIÓ I ACOMPANYAMENT RESPECTUÓS A DONES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

El curs va dirigit al públic en general i especialment al personal de l'administració pública que té atenció directa amb la ciutadania: Serveis Socials, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Sanitat, Educació, etc. El curs tindrà lloc el 26 de gener i 2,9,16 i 23 de febrer de 9.30h a 13.30 h a la Casa de Cultura de Pedreguer.

La formació té una durada de 20 hores i és una formació fonamentalment pràctica, ja que pretén dotar al personal implicat d'eines i estratègies per a atendre i acompanyar a dones víctimes de violència de gènere de manera respectuosa.

Els objectius del curs són els següents:
- Dotar a les persones assistents d’eines bàsiques per a l'atenció especialitzada a víctimes de violència de gènere.
- Acostar i conéixer les necessitats de les dones víctimes de violència de gènere en el procés de sortida d'una situació de violència de gènere per a adequar les intervencions a elles.
- Aportar les claus, instruments i eines que possibiliten l'acompanyament i seguiment eficaç a víctimes de violència de gènere.

S'ha sol·licitat, per part de l'ajuntament, l'acreditació per part l'IVAP i està impartida pel Grup de recerca d'Economia, Cultura i Gènere de la Universitat Miguel Hernández (ECULGE) dirigit per la Dra. Anastasia Téllez Infants.

Aquesta actuació està inclosa dins del II Pla d'Igualtat i l'objectiu no sols és propiciar la formació puntual, sinó més bé obrir una línia de formació contínua per a totes les persones que treballen dins del mateix ajuntament amb independència de l'àrea de treball en què estiguen.

Formulari d'inscripció: ací.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 2 =