Comencen les obres per renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal

06/06/2024

Pedreguer comptarà a partir de la pròxima temporada amb un camp de futbol amb una gespa artificial totalment renovada. Aquesta obra ascendeix a 166.082,96€ dels quals la Diputació d’Alacant es farà càrrec del 85 % (130.000€) i l’Ajuntament de Pedreguer del 15 % (36.082,96€). La subvenció de la Diputació ve emmarcada dins d’un Pla per a la inversió en la renovació de la gespa artificial de camps de futbol municipals per a l’anualitat 2021. Aquest Pla, després de salvar diferents obstacles, es farà realitat a Pedreguer amb la tan desitjada millora del camp de futbol.

La gespa actual fou instal·lada el 2011, i en conseqüència fa que després de tants anys haja esgotat la seua vida útil, detectant-se, òbviament, diferents símptomes de deteriorament: el pel de la gespa ha perdut la seua verticalitat i existeix una alta desfibril·lació del teixit, la qual cosa fa que el cautxú siga cada vegada més visible.

L’equip redactor del projecte ha segut Obrimed i l’empresa que durà a terme les obres serà Realturf Systems S.L.

El passat divendres 31 de maig, en el mateix camp de futbol del poliesportiu municipal, va tindre lloc la signatura de l’acta de replanteig, donant així per iniciada l’obra, que en un termini de cinc setmanes haurà segut executada. A aquest acte acudiren:

  • José Vicente Cabrera Puigcerver, Regidor d’Obres Públiques, Serveis Municipals i Esports, en representació de l’Ajuntament de Pedreguer.
  • Jorge Díaz Rodríguez. Enginyer de Camins Canals i Ports, en representació de la Diputació d’Alacant.
  • Rubén García Lozano, en nom i representació de “OBRAS E INFRAESTRUCTURAS DEL MEDITERRANEO, S.L., actuant com a Director d’Obres.
  • Carlos Morugán Coronado, en nom i representació de “OBRAS E INFRAESTRUCTURAS DEL MEDITERRANEO, S.L., actuant com a Coordinador en matería de Seguretat i Salut Laboral.
  • Jaume Bordera Alcáraz, en nom i representació de “REALTURF SYSTEMS, S.L”., actuant com a contractista de l’obra en referència.
Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 5 =