Centenars de persones omplen a Pedreguer la matinal esportiva dels 25 anys de l’Esport en Primavera

09/05/2022

L’emotiu acte final del matí, en què es retia homenatge a regidors i regidores d’esport que han estat al front de la Regidoria durant aquest quart de segle i al tècnic que amb la seua dedicació ha fet possible aquesta activa continuïtat (Miquel Àngel Noguera), i en què la presidenta del Centre Excursionista de Pedreguer lliurava a les representants de Valentes i Positives els quasi 600 € arreplegats de les 180 persones que han volgut participar en la marxa solidària, posava el colofó a una matinal esportiva i saludable que ha acollit a més de 200 persones en les diverses activitats que al llarg del matí s’han organitzat.

A l’esmentada marxa solidària, s’han sumat un seguit d’activitats diverses, que han omplert el parc del Patronat d’una marea taronja activa i esportiva: als tallers de ioga, pilates, tai-txi, entrenament funcional, pilota valenciana i GAP, conduïts per personal propi de la Regidoria d’Esports, cal afegir una marxa cicloturista (organitzada pel Club ciclista de Pedreguer), un taller d’iniciació a la petanca (Club de petanca Pedreguer), partides de pilota valenciana (Club de pilota Pedreguer), passejada pel circuit saludable (Rodrigo Cano), un taller de reajustament corporal, un taller de karate (Club Shotokan Pedreguer), un taller sobre el mal d’esquena (Rodrigo Cano), un taller sobre alimentació sana (Dinupe, dietista/nutricionista) o el peculiar taller de TWINCON (conduït per Pau Morant, inventor del joc i veí de Pedreguer).

Completava l’oferta un Racó de la Salut, amb espais de nutrició i alimentació saludable (Gloria Baydal – Dinupe, dietista/nutricionista), fisioteràpia (Pedro Barber – Clínica FisioPedreguer), preparació física (Rodrigo Cano – Marina Activa) o prevenció (Creu Roja Xàbia).

El matí ha acabat amb l’acte final esmentat, en què el pilotari professional local Pere Ribes ha donat lectura al Manifest de l’Activitat Física i s’ha lliurat un detall commemoratiu a les 9 persones que des de 1998 han estat al front de la Regidoria d’Esports (5 d’elles presents a l’acte): Juan Morant, Mercedes Gayà, Vicent Riera, Vicent Salvà, Miquel Serra, Manuel Almiñana, Carol Artigues, Sergi Ferrús i Pepe Cabrera.

Aquestes van ser les paraules de l’actual Regidor d’Esports, Pepe Cabrera:

Hui hem celebrat un dels actes principals dins de la programació de l’esport en primavera 2022. La matinal ESPORTIVA I SALUDABLE.
M’agradaria, primer que res, agrair-vos a tots els presents: organitzadors, col·laboradors i participants que heu fet possible esta matinal.
Per la primavera de 1997 va sorgir el que podria ser el germen del qual després seria l’esport en primavera.
Aquell dia, diumenge, es va celebrar una jornada esportiva, amb multitud d’activitats, on la gent de Pedreguer va eixir al carrer i va poder participar d’elles d’una o altra manera.
Poc menys d’un any després aplegava la I Edició de l’Esport en Primavera.
Molt ha plogut des d’aquell dia.
Molts Regidors hem passat durant tots estos anys. Als quals, com no, vull agrair que seguiren apostant per donar-li continuïtat a esta activitat.
Regidors de tots els signes polítics que han format part dels equips de Govern durant totes estes legislatures.
I tot i les diferències ideològiques que puga haver-hi entre tots nosaltres, vaig a atrevir-me a dir que en una cosa de ben segur coincidim.
Aplegar a la 25ª Edició de l’Esport en Primavera haguera sigut impossible sense la persona que va creure des del primer moment en açò, la persona que any rere any, sense perdre mai la il·lusió, continua donant-li contingut a la programació.
Ell no és altre que Miguel Àngel Noguera, el nostre tècnic d’esports, i a qui m’agradaria fer-li entrega, també, del recordatori dels primers 25 anys de l’Esport en Primavera.
Moltes gràcies Miquel per tota la teua implicació i dedicació.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 5 =