Aquest estiu tornen els grans descomptes per consumir a Pedreguer amb el Rasca i Guanya 2021

20/07/2021

Després de l’èxit que va tenir la campanya “Rasca i Guanya” el darrer any, l’Ajuntament de Pedreguer, a través de l’ADL/AFIC Creama-Pedreguer i amb col·laboració d’ACEP, ha decidit seguir apostant pel teixit empresarial local llançant una nova edició per aquest estiu, per tal de pal·liar la situació de la pandèmia de la COVID_19.

Des de finals de juliol i fins el 28 d’agost tindrà lloc a Pedreguer la segona edició de la campanya RASCA I GUANYA per a contribuir amb la reactivació del poble.

Enguany 37 empreses locals s’han adherit a la campanya que compta amb una assignació de 24.050€, que suposa 650€ per cadascuna de les empreses participants, que es repartiran en quasi 1.200 “rasques” amb premis de 10, 25 i 50 euros.

La Regidora de Comerç, Noèlia Miralles, destaca l’esforç que s’ha realitzat per dotar d’un pressupost de més de 24.000€ per dur a terme aquesta segona edició amb la qual es pretén donar continuïtat a un gran projecte i seguir fomentant el comerç local i l’associacionisme empresarial: “L’edició passada va resultar un èxit i creiem que aquesta campanya, que beneficia tant al comerç local obtenint nous clients, com als clients que poden recollir descomptes per a les seues compres habituals, ajudarà a reactivar el comerç local”.

Les empreses participants estan adherides a l’Associació de Comerciants i Empreses de Pedreguer (ACEP) i representen a diferents sectors com ara al comerç, restauració i altres serveis. Amb aquesta promoció, les empreses entregaran als seues clients un rasca i guanya que tindrà un premi consistent en descomptes en qualsevol establiment participant en la campanya per valor de 10€, 25€ o 50€. I, a més a més, l’ACEP dóna una segona oportunitat als rasques sense premi amb un sorteig de premis que realitzarà una vegada finalitzada la campanya.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament de Pedreguer, des de la Regidoria d'Ocupació i Comerç i a través de l’AFIC-CREAMA i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP), amb el suport de la Conselleria de Comerç, pretenen incentivar el consum local i fomentar l’associacionisme empresarial, així com sensibilitzar a consumidores i consumidors de la importància de mantindre el teixit empresarial local de Pedreguer.

Consumir a Pedreguer serà molt avantatjós pels descomptes que la clientela podrà aconseguir per a adquirir productes o serveis de diferents negocis del municipi.

Llistat empreses participants

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 3 =