Notícies

III Concurs Fotogràfic Vila de Pedreguer

7 octubre 2017

unnamed

L’Associació Fotogràfica i Audiovisual de Pedreguer (AFAP) ha posat en marxa la tercera edició del Concurs de Fotografia Vila de Pedreguer. També ne aquesta ocasió el certamen comptarà amb les tres categories habituals: Paisatge i biodiversitat de la Marina Alta; Patrimoni arquitectònic, arquitectura actual i urbanisme de Pedreguer, i Festes i Tradicions de Pedreguer. Les dues primeres categories estaran dotades amb 200 i 100 € per al primer i segon premi, respectivament. La tercera, en canvi, comptarà amb un premi especial de 300 i 200 €, respectivament, patrocinat per ROLSER.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pedreguer dóna suport a aquesta iniciativa de l’AFAP pel que representa per al món artístic i cultural del municipi, i per la contribució a augmentar l’arxiu documental de Pedreguer aportant imatges sobre diferents aspectes patrimonials, paisatgístics, arquitectònics, festius, etc.

El termini per a presentar els treballs finalitzarà el 2 de desembre. Es poden consultar les bases del concurs en la web de l’AFAP (www.afapedreguer.com) i en el següent enllaç:

BASES III CONCURS FOTOGRÀFIC VILA DE PEDREGUER

DÓNA SANG, SALVA 3 VIDES!

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI