Notícies

El Servef concedeix noves subvencions a l’Ajuntament de Pedreguer per a la contractació de personal

4 gener 2018

emcordemcorp2018

Gràcies a les ajudes dels programes EMCORP i EMCORD del Servef, el passat 18 de desembre van incorporar-se dues persones a l’Ajuntament de Pedreguer.

El programa EMCORP va destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat per a la realització d’obres o serveis d’interès general. En virtut d’aquest programa s’ha formalitzat un contracte d’una durada de 6 mesos i a jornada completa a un oficial de construcció, que s’encarregarà de la rehabilitació d’espais públics.

D’altra banda, a través del programa EMCORD s’ha aconseguit una subvenció per a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga duració per a la realització d’obres i serveis d’interès general, que ha servit per a contractar una auxiliar administrativa, també a jornada completa i durant 6 mesos, per a la creació i manteniment d’una base de dades del Cementeri Municipal.

Per aquestes contractacions, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) concedeix una subvenció de 25.273,8€ a l’Ajuntament de Pedreguer, que suposen el finançament total de les despeses ocasionades per a les dues contractacions.

La regidora de Comerç, Indústria i Ocupació, Victòria Simó, ha volgut posar en valor aquestes iniciatives del Servef, que suposen una millora dels serveis que presta l’Ajuntament en incorporar nous treballadors a la institució, alhora que permeten donar l’oportunitat de treballar a persones desocupades.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI