Vídeos

Secció on podeu veure vídeos de tercers sobre o relacionats amb el nostre municipi. Recordeu que per als vídeos propis, disposeu del canal oficial de Youtube de l’Ajuntament de Pedreguer.

 

*Documental Quan les gotes es fan pluja. Dirigit per José Gayà i produït pel Col·lectiu Mirades, amb el patrocini de l’Ajuntament de Pedreguer, el reportatge, de 77 minuts de durada, fa una aproximació a l’evolució socioeconòmica i política experimentada per l’Estat espanyol des de la reinstauració de la democràcia i fins al moment actual, i a algunes de les lluites socials i ciutadanes que hi han tingut lloc durant tot aquest període.

Quan les gotes es fan pluja (77ms) from Colectivo Miradas on Vimeo.


 

*Lluna plena de vida. Espectacle de dansa oferit el 8 de març de 2014 a l’Espai Cultural

*Videoprojecció realitzada per socis de l’Associació Fotogràfica & Audiovisual de Pedreguer en col·laboració amb la Casa de la Cultura.

Videoprojecció de totes les fotografies presentades a la visita fotogràfica realitzada el 30/11/13 al Jardí de l’Albarda.

Jardí de l`Albarda from AFAP on Vimeo.


 

*Vídeo que ens ha enviat Lupe Azcano, participant, l’any 2013, del  Festival X PEDREGUER JAZÇ. La veritat és que comptar amb Ximo Tébar en el Festival va ser un “luxe”:


 

*Festiart 2014.  Concert de Rebeca Mut i Àlex Velàzquez

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI