Hemeroteca

Pedreguer tanca el segon trimestre de 2013 sense cap factura pendent de pagament

12 juliol 2013

[comunicat  de premsa, 11 de juliol de 2013]

Per primera vegada en molt de temps, l’Ajuntament tanca un trimestre amb tots els proveïdors pagats

Els Ajuntaments espanyols, en compliment de l’anomenada Llei de Morositat (Llei 15/2010), estan obligats a presentar tots els trimestres (i donar compte al plenari) l’informe respectiu sobre compliment dels terminis de pagament, que ha estat fixat en 30 dies.

Pedreguer ja fa uns mesos que paga a 30 dies o menys. Però, a més, ara presenta l’últim informe trimestral de compliment de terminis i, per primera vegada en molts anys, no presenta cap factura sense pagar fora de termini. No hi ha “factures als calaixos”.

Des del Departament d’Hisenda, el seu Regidor, Sergi Ferrús, ha mostrat la seua satisfacció i la de l’equip de govern i ha destacat la bona tasca duta a terme per totes les regidories, en les quals “ha primat la contenció de despeses i el trellat a l’hora de gastar, que, malauradament, no era moneda corrent ni en aquesta casa ni en altres institucions”.

Quant a les declaracions fetes pel cap de l’oposició durant el plenari d’investidura de la nova Alcaldessa, en què treia mèrit a aquest sanejament econòmic, adduint que qualsevol ho podia haver aconseguit (“fins i tot si haguera hagut un terròs d’Alcalde”), gràcies al préstec per pagar a proveïdors que el govern espanyol va facilitar, Ferrús li ha fet notar que no tots els Ajuntaments, “ni de bon tros, poden aportar aquestes dades, a pesar d’haver concertat també eixe préstec abusiu l’any passat”; “es veu que la qualitat del terròs canvia d’un Ajuntament a l’altre”, ha ironitzat el regidor… “I no cal que vaja molt lluny a buscar, només preguntant en els pobles del costat ho tindria clar… Però no déu d’estar-hi interessat, perquè casualment són pobles governats per companys del seu partit, que, com està veient-se des de fa ja molt de temps, es caracteritzen per una gestió econòmica bastant heterodoxa, per dir-ho suaument”.

Fonts del govern també han volgut destacar que l’Ajuntament disposa, també per primera vegada des fa molt de temps, de liquiditat.

 

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI