Hemeroteca

Pedreguer entra dintre del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de la Diputació d’Alacant

8 abril 2013

[comunicat de premsa, 5 d’abril]

El plenari de la Diputació aprovava en ple el 4 d’abril aquest Pla que concedeix a Pedreguer una subvenció per habilitar i donar accessibilitat a l’Espai Cultural

Dintre dels 9.919.600 euros que ahir, 4 d’abril, va aprovar per unanimitat el Ple de la Diputació per a destinar a Obres i Serveis Municipals per a 2013, figuraran els vora 400.000 € que Pedreguer destinarà a donar accessibilitat a l’Espai Cultural i que permetrà per fi que aquest espai puga reunir tots els requisits per a desenvolupar les seues activitats.

Les obres, entre altres coses, es destinaran a dotar d’ascensor a l’espai, dignificar l’accés d’entrada o vestir la caixa escènica.

Des de l’equip de govern, han qualificat l’avinentesa de molt bona notícia, perquè, a més, segons l’Alcalde i Regidor d’Hisenda, Sergi Ferrús, “no hi haurà problema de finançar la part que ha de sufragar l’Ajuntament (un 20%), perquè vam tindre la previsió de destinar una partida als pressupostos que ens permetria, o escometre les obres si no arribava la subvenció, o pagar la part que ens correspon, si arribava, com finalment ha succeït”.

Així, van solucionant-se els problemes que la rapidesa en voler inaugurar va comportar al final de la legislatura passada: el Rockòdrom, sala de concerts ubicada al polígon, ja disposa de llicència d’activitat i s’ha posat remei a la mala sonorització amb què s’havia acabat; ara, aquest any, i gràcies a aquesta subvenció, altre espai important de Pedreguer millorarà les seues prestacions.

[notícia de la diputació: http://www.ladipu.com/Noticia.aspx?id=45187]

 

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI