Notícies

Pedreguer engega la segona part del Segon Pla d’Ocupació Local per a 2014

21 març 2014

En aquesta ocasió, els llocs seran per a suport administratiu i ajuda a domicili

De les propostes sorgides en el segon programa de pressupostos participatius de Pedreguer, cal destacar (per segon any consecutiu) la que fa referència al foment d’ocupació i que l’Ajuntament de Pedreguer materialitza amb l’aprovació d’un Pla d’Ocupació Local per a l’exercici 2014 (que gairebé triplica la quantitat destinada l’any anterior, ja que passa d’uns 50.000 € a 125.000). Segons fonts de l’equip de govern, “donades les circumstàncies econòmiques i socials que estem patint i sent coneixedors de les circumstàncies que estan passant les famílies de la localitat, enguany hem decidit ampliar la quanitat i els llocs a ocupar”. Així, ahir acabava el termini per aquells que estaven interessats en el primer pla de 2014, que, com recorden des de l’equip de govern, “s’iniciarà en abril i tindrà una duració de 9 mesos”. En aquest podran participar 60 persones desocupades (en compte de 20) i durarà tres mesos més (9 en compte de 6); això sí, en tandes de 20 persones cada trimestre. Faran tasques de peó agrícola i forestal o peó de serveis generals, i rebran una beca mensual al voltant de 450 € (l’any passat era de 385). A més a més, els participants rebran una formació i orientació laboral per tal de facilitar-los les eines a utilitzar en la recerca de treball. En la partida pressupostària també s’inclou una assegurança de responsabilitat civil així com una quantitat per adquirir el material que es requerisca per a portar-lo a terme.

Ara s’engega la segona part del pla d’ocupació 2014, per a beques destinades a altres ocupacions (ajuda a domicis, auxiliar administratiu, de biblioteca o de suport a la casa de la cultura). Aquest tindrà una durada de 8 mesos, i hi haurà també tandes, en aquesta ocasió dos de quatre mesos.

Per poder participar en aquest segon pla, s’haurà de presentar la sol•licitud junt amb la documentació requerida en la mateixa, en el registre de l’Ajuntament de Pedreguer del dia 24 de març al 4 d’abril de 2014, en horari de 10:00 a 14:00. Dites sol·licituds estaran disponibles en l’Ajuntament de Pedreguer, en Creama Pedreguer i en la web local.Els beneficiaris del programa seran persones desocupades inscrites en la corresponent Oficina Servef i en l’Agència de Col•locació de Creama de Pedreguer, i veïns del municipi de Pedreguer.

Tindran preferència els col·lectius més afectats per la crisi al municipi, els aturats de llarga duració, així com les famílies sense cap ajuda econòmica. Altra important mesura pel foment de l’ocupació que ve a sumar-se al taller “Verd i Pedra”, que va començar el passat desembre.

[Més informació en: BASES PER AL FOMENT DE L’OCUPACIÓ LOCAL DE PEDREGUER PER A L’EXERCICI 2014 I SOL·LICITUD PER PARTICIPAR-HI: http://pedreguer.es/?page_id=2617]

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI