Notícies

Pedreguer convoca el VI Pla Local d’Ocupació

2 febrer 2018

L’Ajuntament de Pedreguer ha determinat engegar un nou Pla per al Foment de l’Ocupació Local per a l’exercici 2018, que servirà per a atendre la situació de les persones aturades del municipi. L’objectiu de la iniciativa és donar suport a les persones amb dificultats d’integració en el mercat de treball, per mitjà de la formació, la consecució d’experiència laboral i la millora de les oportunitats d’ocupabilitat. El Pla serà finançat íntegrament per l’Ajuntament i compta amb una consignació específica de 200.000 € en el Pressupost de 2018.

L’esmentat pla, que arriba enguany a la sisena edició, tindrà una durada de 10 mesos i hi participaran un total de 55 persones aturades del municipi i inscrites a les oficines del Servof i de Creama, les quals realitzaran tasques d’auxiliar d’ajuda a domicili (6 persones en dos torns de 5 mesos, 20 h setmanals), suport administratiu (4 persones en dos torns de 5 mesos, 30 h setmanals), peó de serveis generals (27 persones en tres torns, el primer de 4 mesos i els altres de 3 mesos, 30 h setmanals), peó d’obra (9 persones en tres torns, el primer de 4 mesos i els altres de 3 mesos, 30 h setmanals) i oficial d’obra (9 persones en tres torns, el primer de 4 mesos i els altres de 3 mesos, 30 h setmanals). A les persones beneficiàries se’ls formalitzarà un contracte de treball i cobraran la part proporcional corresponent segons el Salari Mínim Interprofessional. Tindran preferència per participar del pla els col·lectius més afectats per la crisi i les persones aturades de llarga duració.

Aquelles persones que vulguen participar-hi, hauran de presentar les sol·licituds (juntament amb la documentació indicada a les bases de la convocatòria) al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Pedreguer entre els dies 29 de gener i 9 de febrer. Una comissió tècnica avaluarà i seleccionarà les persones candidates, que començaran a treballar l’1 de març.

Al següent enllaç podeu consultar les bases que regiran el procés de selecció i si teniu qualsevol dubte podeu acudir a l’Ajuntament o a Creama Pedreguer

http://pedreguer.sedelectronica.es/

També es poden descarregar els diferents documents des d’ací:

BASES PLA OCUPACIÓ

Sol·licitud participació Pla ocupació local 2018

ANNEX II AUTORITZACIÓ DADES FISCALS

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI