Finalitzen les obres de millora del Trinquet Municipal de Pilota de Pedreguer

Finalitzen les obres de millora del Trinquet Municipal de Pilota de Pedreguer

14 juny 2017

Al final d’aquest mes, el Trinquet Municipal de Pilota, obrirà novament les portes al públic, després d’un període d’obres i reformes, per iniciar una nova etapa amb una sèrie de millores que faran del Trinquet una instal·lació més segura i moderna.

En compliment de les actuals normatives de seguretat, s’hi han realitzat unes obres de condicionament amb la ignifugació passiva de tota l’estructura metàl·lica del trinquet, mitjançant l’aplicació de pintures intumescents. Així mateix, s’ha procedit a la retirada de la malla metàl·lica, molt deteriorada, que protegia el sostre i que ha estat substituïda per una de galvanitzada. Aprofitant aquestes dues accions, s’ha col·locat una lona blanca, també ignifuga, recobrint tota la superfície corbada del sostre, per damunt de la malla galvanitzada, amb la finalitat de buscar una millor visibilitat de la pilota durant les partides. A més, al terra del trinquet se li ha aplicat un treball de polida per a netejar-lo i per a aconseguir una millor superfície per a la pràctica esportiva.

D’altra banda, s’han aprofitat les obres realitzades per a dur a terme una intervenció en el mur que separa la instal·lació municipal del CEIP El Trinquet, amb la col·locació d’unes portes i una rampa per tal que l’alumnat del col·legi puga accedir-hi, el que els permetrà disposar d’una instal·lació coberta multifuncional.

Aquestes obres han estat possibles gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant, emmarcada dintre de la convocatòria d’inversions en obres públiques i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles, amb una quantia de 45.863,23 €. Al seu torn, l’Ajuntament hi ha aportat la quantitat de 30.801,46 €.

[Llegir més…]

Vídeo de la sessió plenària ordinària de 25 de maig de 2017

13 juny 2017

Ja pot veure’s el vídeo de la sessió plenària ordinària de 27 d’abril de 2017:

Inscripció Escola d’Estiu 2017 de la Regidoria d’Educació

11 juny 2017

Entre els dies 18 de juliol i 31 d’agost d’enguany tindrà lloc la XV edició de l’Escola d’Estiu de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer.

Tots els interessats i interessades en participar-hi, podran acudir a la Casa Municipal de Cultura a inscriure’s entre els dies 12 de juny i 13 de juliol, de dilluns a divendres.

Podeu trobar més informació al següent fullet informatiu o al telèfon 96 645 62 00 (Casa Municipal de Cultura):

FULLET INFORMATIU TALLERS ESTIU 2017

Inscripció a l’Escola d’Estiu d’Anglés 2017 de l’Ajuntament de Pedreguer

9 juny 2017

PEDREGUER SUMMER SCHOOL 2017El coneixement d’idiomes és un recurs fonamental en la societat actual, tant a nivell personal com a nivell formatiu i professional. Davant d’aquesta realitat, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer ha organitzat, en col·laboració amb l’IES Pedreguer, una nova edició de l’escola d’estiu d’anglés del municipi. Sota la denominació Pedreguer Summer School 2017, aquesta iniciativa pretén oferir a l’alumnat d’educació secundària l’oportunitat de millorar el domini d’aquest idioma, especialment pel que fa a l’expressió i comprensió orals, en un ambient distés, divertit i més informal d’allò habitual.

L’escola es desenvoluparà en dues fases: d’una banda, entre el 3 i el 7 de juliol, i de l’altra, entre els dies 18 i 28 del mateix més, és a dir, un total de tres setmanes. El cost per alumne serà de 60 € en cas de matrícula completa i de 25 € per setmana en cas de matrícula parcial. L’Ajuntament ha previst la concessió d’ajudes per a aquelles famílies amb dificultats per fer front a la quota de matrícula, que seguiran el procediment del Fons Municipal d’Emergència. D’altra banda, l’AMPA de l’IES Pedreguer finançarà part de la quota dels seus associats, que passarà a ser de 55 € per a les tres setmanes, 45 € per a dues setmanes i 20 € per a una setmana. La inscripció podrà realitzar-se fins al 26 de juny a l’Ajuntament.

La Pedreguer Summer School 2017, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’IES Pedreguer, seguirà el model de l’edició 2016 i alternarà sessions teòriques amb activitats pràctiques, lúdiques i d’oci per a l’alumnat participant, que podrà gaudir i passar-ho bé alhora que aprén i es forma, mitjançant la immersió lingüística, en el maneig de l’anglés.

D’aquesta manera l’Ajuntament posa a l’abast dels joves del municipi una nova via per a l’aprenentatge d’idiomes, que ja fou ben rebuda l’estiu passat, en què van participar-hi més de 70 alumnes de secundària del municipi.

SOL·LICITUD INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU ANGLÉS 2017

SOL·LICITUD AJUDA ESCOLA ESTIU ANGLÉS 2017

Presentació de projectes Escola d’Estiu d’Anglés 2017

9 juny 2017

Fins al proper 16 de juny, romandrà obert el termini de presentació de propostes per a la gestió, en modalitat d’adjudicació, del servei de l’Escola d’Estiu d’Anglés de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer per a l’any 2017.

Tota la informació relativa a les condicions i el procés de selecció de propostes pot consultar-se al següent plec de prescripcions tècniques:

PLEC ESCOLA D’ESTIU D’ANGLÉS 2017

Presentació de projectes per a l’Escola d’Estiu 2017 de la Regidoria d’Educació

9 juny 2017

Fins al proper 16 de juny romandrà obert el termini de presentació de propostes per a la gestió, en modalitat d’adjudicació, del servei de l’Escola d’Estiu de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pedreguer per a l’any 2017.

Tota la informació relativa a les condicions i el procés de selecció de propostes pot consultar-se al següent plec de prescripcions tècniques:

PLEC ESCOLA D’ESTIU 2017

Matrícula al Conservatori i Escola de Música (curs 2017-2018)

6 juny 2017

Entre el 2 de juny i el 7 de juliol romandrà obert el TERMINI ÚNIC de matrícula al Conservatori Elemental i Escola Municipal de Música de Pedreguer per al curs 2017-2018. Al següent cartell pot consultar-se la informació relativa a l’oferta formativa, el termini i el procediment de matrícula, els impresos per formalitzar la qual poden trobar-se a continuació:

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA 2017-2018

IMPRÉS MATRÍCULA ESCOLA MÚSICA (2017-2018)

IMPRÉS MATRÍCULA CONSERVATORI (2017-2018)

Crida per a formar la Comissió de Festes 2018

5 juny 2017

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pedreguer recordem a la ciutadania que a hores d’ara no hi ha encara una comissió organitzadora de les Festes de Juliol 2018.

Us animem a constituir-la, des de la vostra colla d’amics, des de la vostra quinta, des de la vostra associació…

Les Festes són de totes i tots, cada any les gaudim, cadascú a la nostra manera, cada any desitgem retrobar-nos amb familiars i amistats amb qui, per diferents motius, no convivim habitualment, però ens reconforta saber que al juliol certament hi tindrem la cita.

Per mantenir unes festes populars i participatives és fonamental la vostra implicació.

Com cada any, la Regidoria de Festes posarà tots els mitjans necessaris perquè la Comissió de Festes 2018 tinga l’itinerari més fàcil possible en la consecució d’aqueix somni anual que suposa el fet de treballar amb i per a tota la ciutadania pedreguera i també per a totes aquelles persones que any rere any ens visiten.

Sense dubte, la Comissió de Festes sempre mereix el respecte i el reconeixement de totes les pedregueres i tots els pedreguers.

Animeu-vos-hi! Només ens ho heu de comunicar a l’adreça electrònica ajuntament@pedreguer.es o, personalment, a l’Ajuntament de Pedreguer.

Inscripcions al Campus Gayà 2017

2 juny 2017

logo-campus-gaya

El dia 12 de juny finalitza el termini d’inscripció per a l’edició 2017 del Campus Gayà, que se celebrarà a Pedreguer en dos torns a escollir: torn 1, del 26 de juny al 3 de juliol, i torn 2, del 3 al 7 de juliol.

Al llarg de la setmana de duració del Campus, els participants realitzaran entrenaments diaris, impartits pels millors entrenadors de la zona i vinguts de València, amb la finalitat de millorar les seves habilitats tecnicotàctiques. A més, participaran en una infinitat d’activitats complementàries, com ara tir amb arc, visites de futbolistes de primera divisió, spiribol, jocs a la piscina, pàdel, excursió a Aquopolis, torneig contra altres campus, etc. I, com no, podran gaudir de la companyia i les vivències de Jose Luis Gayà.

La participació en el Campus inclou equipació completa Adidas, fisioterapeuta, nutricionista, tots els menjars i molt més.

L’Ajuntament ha previst la concessió d’ajudes per a aquelles famílies amb dificultats per fer front a la quota d’inscripció, que seguiran el procediment del Fons Municipal d’Emergència i podran presentar-se per registre d’entrada entre els dies 1 i 12 de juny.

Inscripcions i més informació, al web www.campusgaya.com i a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter.

SOL·LICITUD AJUDA CAMPUS GAYÀ 2017

Pedreguer demana que s’informe als membres de la Junta Rectora del Montgó de la postura del parc respecte al Tren de la Costa

1 juny 2017

L’alcalde lliura un informe elaborat pel Servei de Gestió d’Espais Naturals Protegits desfavorable al traçat suggerit pel Ministeri

L’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, va sol·licitar aquest dimarts a la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó que informe tots els seus membres de la postura que l’administració responsable del paratge (la Direcció General de Medi Natural i d’Avaluació Ambiental, a través del Servei de Gestió d’Espais Naturals Protegits) té al respecte del traçat del Tren de la Costa.

Ferrús, que va mostrar-se sorprès del fet que una qüestió tan important en relació amb el parc no haguera estat tractada en cap reunió anterior, va recordar que existeix un informe signat pel cap de servei de Gestió d’Espais Naturals Protegits que, entre les diferents alternatives de traçat proposades pel Ministeri en l’Estudi Informatiu de febrer de 2015, es manifesta favorable a la 3A (que discorre en paral·lel a l’AP-7, resulta el més raonable des del punt de vista econòmic i ambiental, i obté una millor puntuació en l’estudi del Ministeri) i desfavorable a la 3C (la preferida inexplicablement pel Ministeri, tal com consta en la proposta de traçat feta pública el 2016, atés que presenta una pitjor puntuació que la 3A i, a més, pot afectar negativament el parc natural i incrementar el cost de l’obra).

L’edil, que va fer entrega de l’esmentat informe a l’organisme, va adjuntar-hi també les diferents mocions aprovades pels ajuntaments de Pedreguer i Gata, i les al·legacions particulars i col·lectives presentades a la proposta de traçat del Ministeri, entre les quals figuren les reclamacions de Fundem i de l’Associació en Defensa del Territori de la Marina Alta.

En resposta a la petició de Ferrús, el president de la Junta Rectora, Joan Sala, va comprometre’s a tractar el tema en la propera reunió, monogràfica si calguera, i a fer arribar la informació a tots els membres de l’òrgan.

La sessió serví també per a tractar la problemàtica de la massificació de la cova Tallada, l’habilitació del far del cap de Sant Antoni com a centre d’interpretació de la reserva marina o la presència al parc de porcs senglars i d’espècies invasores de flora.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI