Hemeroteca

Més accions contra el tancament de les urgències nocturnes

1 agost 2012

Finalment, Marina Salud, sense atendre a les peticions dels municipis afectats, ha suprimit el servei d’urgències nocturnes al nostre Centre de Salut des del passat 23 de juliol.

Tot i això, tant des de la ciutadania, com des d’aquest Ajuntament, seguim treballant per tal d’aconseguir que es reconsidere aquesta mesura.

Com podeu veure en la imatge,el passat 30 de juliol la resposta de pedreguers i pedregueres va ser massiva en contra d’aquest retall.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dilluns, 6 d’agost, els nostres ciutadans seguiran acudint a aquestes concentracions.

D’altra banda, el mateix dilluns 30 de juliol, en sessió plenària extraordinària, es va aprovar per unanimitat, la ratificació de la moció en contra de la supressió del servei de guàrdies nocturnes al centre de salut. Podeu trobar la moció en aquest enllaç, i en aquest altre una esmena introduïda exigint la continuïtat de la prestació del servei a l’Hospital d’Atenció a crònics i Llarga Estada (HACLE) de la Pedrera.

A més a més, també es poden adreçar cartes de protesta tant al Conseller de Sanitat com al gerent de l’empresa Marina Salud, segons aquest model. (jimenez_ros[arroba]gva.es i angel.gimenez[arroba]marinasalud.es, respectivament).

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI