Notícies

Matriculació als centres eductius públics de Pedreguer per al curs 2017-2018

8 maig 2017

En les pròximes setmanes tindrà lloc el procés de matriculació als centres educatius públics de Pedreguer per al curs 2017-2018. A continuació, s’assenyalen algunes indicacions al respecte de l’esmentat procés.

Pel que fa als centres d’Infantil i Primària (CEIP L’Alfàs i CEIP El Trinquet):

  • Els fulls informatius i l’imprès sol·licitud de plaça es recolliran als centres educatius on es vol realitzar la matrícula (CEIP L’Alfàs o CEIP El Trinquet).
  • El termini per presentar la documentació i l’imprés de sol·licitud d’admissió és del 22 al 29 de maig, ambdós inclosos.
  • Les sol·licituds es realitzaran preferentment de manera telemàtica, segons el procediment establert al web www.ceice.gva.es. Els centres públics de la localitat oferiran assessorament i habilitaran els mitjans informàtics i l’assistència necessaris a les famílies perquè puguen omplir les sol·licituds.
  • Amb independència de la fórmula utilitzada per a omplir la sol·licitud, aquesta s’entregarà al centre educatiu triat en primera opció juntament amb la documentació requerida.
  • Si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment sobre la matriculació, podeu adreçar-vos als centres educatius públics de la localitat. També podeu trobar-ne més informació, la resta de terminis i la documentació a aportar-hi al següent DOSSIER INFORMATIU.

Pel que fa a l’IES Pedreguer:

  • El procés d’admissió a l’ESO i Batxillerat tindrà lloc entre el 22 i el 31 de maig, ambdós inclosos.
  • El calendari d’admissió i matrícula de Formació Professional Bàsica i de Grau Mitjà pot consultar-se a la següent TAULA RESUM.

Pel que fa a l’Escola Infantil Municipal, pròximament se’n publicarà tota la informació.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI