Hemeroteca

L’Alcalde de Pedreguer, escollit membre de la directiva de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull

21 novembre 2012

L’Assemblea d’este dissabte a Burjassot , aprofità per donar el seu suport a l’Any Vicent Andrés Estellés

[en la foto, entre altres, Sergi Ferrús, Alcalde de Pedreguer, junt a altres membres de la Xarxa, com els alcaldes de Morella, Xeresa, Bellreguard  i altres membres, entre ells Joan Baldoví, diputat a les Corts.

Autoria foto: col·lectiu BLOC Compromís de Burjassot]

L’Assemblea de la XCVRLL ha elegit aquest  cap de setmana la nova directiva encapçalada per Tomàs Ferrandis,  alcalde de Xeresa al qual acompanyaran Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella; Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot; Jaume Ascó, alcalde de Bellreguard; Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer i Joan Baldoví, regidor de l’ajuntament de Sueca.

L’Assemblea d’este dissabte a Burjassot , aprofità per donar el seu suport a l’Any Vicent Andrés Estellés i es comprometé a compartir les iniciatives que al voltant de la figura del poeta es programen en cadascun dels 32 ajuntaments que conformen la XCVRLL.

Este any s’han incorporat a la xarxa els ajuntaments de Xeresa, La Font de la Figuera, Godella, Burjassot, Agres, Corbera i Ontinyent. Tomàs Ferrandis, el nou President s’ha compromès a treballar per difondre la xarxa arreu de les comarques valencianes “ja que és una eina fonamental per enfortir les relacions entre els nostres pobles, la nostra cultura i la nostra llengua”.

Per la seua banda, Ferrús ha destacat la importància de que a la Junta Directiva hi estiguen presents representants d’Ajuntaments de les tres províncies del País Valencià i governats pels tres partits presents a l’acte, “sobretot tenint en compte que, quan es va incorporar Pedreguer durant la legislatura passada, el grup popular municipal va votar en contra: la presència del PP tant a la Xarxa com a la directiva denota una normalitat que hauria de ser l’objectiu últim”. És per això que va aprofitar per lamentar el fet que el govern balear haja decidit abandonar la Fundació Ramon Llull i per animar als municipis de les illes a engegar una xarxa semblant a la valenciana.

Més informació sobre la Fundació Ramon Llull i la XCVRLL.

 

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI