Hemeroteca

Gala de lliurament en Pedreguer dels II Premis Jovempa 2012

26 novembre 2012

[comunicat de premsa]

El cap de l’executiu pedreguer aprofita l’acte de lliurament del premis Jove Empresari 2012 per traslladar al vice-president del Consell reivindicacions comarcals

L’Alcalde de Pedreguer fa arribar en el seu discurs al govern valencià algunes de les carències històriques de la comarca

Amb l’Espai Cultural de gom a gom per les expectatives creades per la intervenció de Leopoldo Abadía, Sergi Ferrús, Alcalde de Pedreguer, va aprofitar el seu torn de paraula per fer arribar a José Císcar, en to diplomàtic, però directe, algunes de les velles demandes de la comarca.

Concretament va fer esment a la necessitat que tenen els municipis de disposar, per crear ocupació, per ser competitius o per afavorir a ciutadans i empresaris locals de tres coses, dels diners que la Generalitat deu a les arques municipals, d’una comunicació ferroviària digna i competitiva (va fer referència al corredor mediterrani i al tren de la costa) i de la pròrroga del Pla Confiança, ja que no pocs pobles de la comarca es troben amb la possibilitat de perdre les subvencions previstes en aquest pla per no poder acomplir amb els terminis marcats per acabar les obres (abril de 2013).

Segons Ferrús, després de l’acte, el vice-president es va acomiadar, afirmant-li que, amb tota seguretat, aquest pla serà prorrogat.

Ferrús confia en que açò siga així, tot i que al Projecte de llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera, i d’organització de la Generalitat (la coneguda com Llei d’Acompanyament), debatut aquesta setmana a les Corts, i que és on hauria d’eixir publicada aquesta pròrroga, no apareix cap referència. Segons Císcar, això es deu al seu caràcter de Projecte.

L’Alcalde de Pedreguer ha volgut aprofitar aquestes declaracions per tornar a agrair l’assistència a Pedreguer de totes les autoritats comarcals i autonòmiques, així com l’elecció per part de JOVEMA del municipi de Pedreguer per portar a terme l’acte. I, com no, per reiterar l’enhorabona als candidats, i sobretot als guanyadors, amb una especial incidència al candidat local, David Ferrer, pel seu projecte FERRCOS 2.0.

[discurs íntegre]

[fotos: JOVEMPA, Marina Alta]

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI