Hemeroteca

Els bons resultats econòmics permeten a l’Ajuntament de Pedreguer pagar als proveïdors en 30 dies

2 juny 2013

[comunicat de premsa, 1 de juny de 2013]

Les previsions del pla d’ajust elaborat es veuen desbordades per les xifres positives

De la darrera sessió ordinària celebrada a Pedreguer es desprèn que l’equip econòmic municipal ha fet els deures, ja que, segons la liquidació del pressupost de 2012, de què es va donar compte en eixe ple, Pedreguer va tancar l’anualitat amb un romanent de tresoreria positiu de 561.318,20 €: el pla d’ajust aprovat pel Ministeris preveia, en canvi, un romanent negatiu de -391.120 €.
Això, segons el Regidor d’Hisenda, Sergi Ferrús, permetrà, “a banda de poder pagar amb més puntualitat els proveïdors (estem pagant les factures de principis de maig, mentre que, quan vam entrar al 2011, es pagaven passats més de 12 mesos), plantejar-nos la possibilitat de suavitzar alguna de les mesures plantejades en eixe ple d’ajust, com ara, la pujada de taxes (com les de l’escola de música”.

En eixe mateix ple, en què va tindre lloc la renúncia de l’Alcalde Sergi Ferrús al seu càrrec en virtut de l’acord de govern signat en juny de 2011 entre les tres forces polítiques que formen el govern municipal (PSPV, BLOC-COMPROMÍS i AIXA), es van aprovar també dues mocions, una per unanimitat (contra l’homofòbia) i altra amb el vot en contra del grup popular (en relació a l’accident de metro en València del 2006).

La primera, entre altres coses, demana que onege la bandera de l’arc iris (bandera que identifica al col·lectiu LGTB) a la façana de l’Ajuntament de Pedreguer durant tots els 17 de maig o que al Ple ordinari del mes de maig, començant per aquest de 2013, es done lectura a la Declaració institucional amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Pel que fa a la relativa a l’accident del metro, el consistori de Pedreguer va aprovar (amb el vot en contra del PP), entre altres acords, recordar tots els 3 de juliol la tragèdia amb algun acte institucional, i que se reòbriga la comissió d’investigació tancada en fals.

 

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI