Notícies

Crida per a formar la Comissió de Festes 2018

5 juny 2017

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pedreguer recordem a la ciutadania que a hores d’ara no hi ha encara una comissió organitzadora de les Festes de Juliol 2018.

Us animem a constituir-la, des de la vostra colla d’amics, des de la vostra quinta, des de la vostra associació…

Les Festes són de totes i tots, cada any les gaudim, cadascú a la nostra manera, cada any desitgem retrobar-nos amb familiars i amistats amb qui, per diferents motius, no convivim habitualment, però ens reconforta saber que al juliol certament hi tindrem la cita.

Per mantenir unes festes populars i participatives és fonamental la vostra implicació.

Com cada any, la Regidoria de Festes posarà tots els mitjans necessaris perquè la Comissió de Festes 2018 tinga l’itinerari més fàcil possible en la consecució d’aqueix somni anual que suposa el fet de treballar amb i per a tota la ciutadania pedreguera i també per a totes aquelles persones que any rere any ens visiten.

Sense dubte, la Comissió de Festes sempre mereix el respecte i el reconeixement de totes les pedregueres i tots els pedreguers.

Animeu-vos-hi! Només ens ho heu de comunicar a l’adreça electrònica ajuntament@pedreguer.es o, personalment, a l’Ajuntament de Pedreguer.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI