Notícies

Comença la 6a edició dels Pressupostos Participatius de Pedreguer

2 maig 2017

Des de l’any 2012 s’han destinat vora 1.300.000 € a les propostes ciutadanes i s’han fet realitat nombrosos projectes

Aquest 2 de maig ha tingut lloc l’inici de la 6a edició del Programa Municipal de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Pedreguer, iniciativa pionera que any rere any ha anat guanyant força fins a consolidar-se com una eina que afavoreix la implicació directa de la ciutadania  del municipi en la presa de decisions sobre polítiques públiques d’àmbit local

Des de 2012, l’Ajuntament ha destinat vora 1.300.000 € als projectes proposats i votats directament per la ciutadania, entre els quals poden destacar-se el pont sobre el barranc del Marx, la pista d’skate, la plantació de més arbres als carrers, la pista coberta de l’institut, la recuperació i restauració de sendes, ajudes socials, el parc infantil de davant del col·legi de l’Alfàs, el rocòdrom d’escalada, l’adquisició d’una furgoneta per a persones amb diversitat funcional, etc. Altres execucions, com ara la col·locació d’una coberta a la plaça de l’Amistat o la millora integral dels parcs infantils, es troben actualment en procés d’execució. En l’última edició del programa, més de 600 persones van participar en la votació.

Una vegada més, el procés de participació s’estructura en dues grans fases. En primer lloc, la de recollida pública de propostes, que finalitzarà el 22 de maig. Les propostes podran realitzar-se a través de diverses plataformes (el web esmentat o les bústies instal·lades en diversos edificis municipals). Posteriorment, prèvia valoració per part dels serveis tècnics municipals, l’assemblea ciutadana seleccionarà les propostes que seran sotmeses a votació pública i incloses en el pressupost municipal de 2016. La participació en el programa està oberta a qualsevol persona que ho desitge i resulta molt senzilla.

És possible consultar més informació al respecte dels Pressupostos Participatius i fer-hi propostes al web www.pedreguerparticipa.com.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI