Bases de la 1a edició de la beca Premi d’Estudis amb Perspectiva de Gènere

Bases de la 1a edició de la beca Premi d’Estudis amb Perspectiva de Gènere

L’Ajuntament de Pedreguer publica les bases (aprovades en Junta de Govern) per participar en una beca premi d’investigació sota la perspectiva de gènere.

La guanyadora o el guanyador obtindrà un premi de 1.800 euros nets i la publicació del treball premiat. Aquesta beca s’enquadra dins del Pla d’Igualtat Municipal i de les activitats programades al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Consulta’n les bases ací:
BASES PREMIS INVESTIGACIÓ GÉNERE

Resultats del procés de selecció per la borsa de treball

Ja podeu consultar quins han estat els resultats de les proves de selecció per la borsa de treball de conserges: cliqueu sobre l’enllaç:

puntuacions borsa

I en aquest altre teniu l’ordre en què han quedat els aspirants:

ordre borsa

Selecció de projectes pel taller d’estiu

L’Ajuntament de Pedreguer convoca un procés de selecció de projectes per portar endavant activitats en el marc dels Tallers d’Estiu de 2015.
Consulta les bases en aquest enllaç.

CONVOCATORIA PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI PER LA ORGANITZACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE L’ESCOLA ESPORTIVA D’ESTIU DE LA REGIDORIA D’ESPORTS

Termini de durada del servei: Serà d’1 mes, comptat des de l’1 al 31 d’agost de 2015.

Propostes: Es presentaran en l’Ajuntament de 8 a 14 hores, durant els dies 15 al 25 de maig de 2015

Els plecs es troben a l’Ajuntament.

Consulta del cens electoral

TERMINI PER CONSULTAR LES LLISTES DEL CENS ELECTORAL. Del 6 al 13 d’abril es podran consultar les llistes del Cens Electoral per les persones interessades, personant-se degudament identificats (DNI, NIE, Passaport, … ) a l’Ajuntament de Pedreguer.

PLAZO PARA CONSULTAR LAS LISTAS DEL CENSO ELECTORAL. Del 6 al 13 de abril se podrán consultar las listas del Censo Electoral por los interesados, personándose debidamente identificados (DNI, NIE, Pasaporte, …) en el Ayuntamiento de Pedreguer.

TIME TO CONSULT THE VOTER REGISTRATION LISTS. From 6 to April 13 will be available electoral roll by interested, intervening appropriately identified (DNI, NIE, Passport,…) in the Town Hall of Pedreguer.

[Més informació clicant en Cens Electoral]

Aparca-bicis

Últimes subvencions concedides a Pedreguer

La Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a l’Ajuntament de Pedreguer una ajuda per a la realització de l’Informe de Seguiment –Prestació III- amb un import pressupostat de 482 € (100 % del cost), dins de la convocatòria de subvencions per la realització d’Inventaris d’Emissions de Referència, Plans d’Acció d’Energia Sostenible, Informe de Seguiment i una obra d’instal·lació d’Energies Renovables en municipis adherits al Pacte dels Alcaldes de la província d’Alacant,  anualitat 2014.

També s’ha concedit per part de la Diputació Provincial subvenció no dinerària consistent en Jocs Infantils com equipament mobiliari urbà adquirit per la Diputació per a instal·lar-los al Parc del Patronat d’aquesta localitat.

 

Contracte del servei de recollida de residus.

Nou termini per la presentació de les empreses interessades en fer-se càrrec del servei. Amb modificacions dels plecs de clàusules. [Llegir més…]

Proposta per la contractació del servei de neteja

ACTA D’OBERTURA DEL SOBRE B DE LA PROPOSTA PER LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE NETEJA DELS EDIFICIS MUNICIPALS.

[Llegir més…]

Contracte del servei de neteja.

Per a coneixement general es comunica que el acte d’obertura del sobre B de les propostes per l’adjudicació del servei de neteja dels edificis municipals, tindrà lloc el dijous 19 de setembre en la Sala de sessions de l’Ajuntament de Pedreguer, a les 13 hores.  Es tracta d’un acte de caràcter públic.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI