Anuncis

ACTIVITATS I MENT ACTIVA PER LA GENT GRAN

El Programa Activitats i Ment Activa es torna a posar en marxa el proper mes d’Octubre.

Per a tots aquells interessats hi haurà una reunió informativa el dimarts 24 de Setembre a les 10’00h al Centre Social de Pedreguer.

Aquest programa continua la tasca de promoure Activitats dirigides i adaptades a la Gent Gran amb la finalitat de mantindre actives les capacitats mentals i motores. Degut al ritme que porta la societat ens vegem amb la necessitat de mantenir una salud de la que fins fa uns anys no ens preocupava i en tots els mitjos, sobretot sanitaris, es fa menció de la importància en aquest àrea ja que els nostres majors aumenten l’esperança de vida.

Les diferents activitats van des de relaxació, els exercicis,  les dinàmiques de grup, el foment de la sociabilització de la Gent Gran, risoteàpia, fomentar la creativitat, etc.

Animem a tota la Gent Gran a participar, esperant comptar de nou amb aquelles persones que van realitzar el curs l’any passat.

 

 

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI