Agenda

REVISTA ESPORT EN PRIMAVERA 2017

REVISTA ESPORT EN PRIMAVERA 2017

Inici: Dissabte, 25 de Març de 2017
Fi: Diumenge, 25 de Juny de 2017

https://issuu.com/ajuntamentdepedreguer/docs/revista_esport_2017

PASSEJADES A LA FRESCA 2017

PASSEJADES A LA FRESCA 2017

Inici: Dimecres, 26 de Abril de 2017
Fi: Dimecres, 14 de Juny de 2017

Un any més torna una de les activitats més consolidades de l'Esport en Primavera, la XIV edició de passejades a la fresca.

La Regidoria d'Esports segueix apostant per una activitat on es promociona al màxim la relació entre l'activitat física i la convivència entre els participants.

Al següent link podeu consultar els itineraris i dates preparats per a aquesta XIV Edició de passejades a la fresca.

http://www.esportivat.com/images/esportivat/noticies_/Passejades17.jpg

Informa't, guanyaràs en salut, faràs amics i molt més!

JOCS - Una exposició de Cristina Tomàs - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

JOCS - Una exposició de Cristina Tomàs - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Divendres, 05 de Maig de 2017

El proper divendres 5 de maig a les 20h inaugurem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer l’exposició JOCS de l’artista de Pedreguer Cristina Tomàs. L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 30 de juny.

BIO
Cristina Tomás Ortolá naix a Pedreguer la primavera del 69. Aficionada al dibuix i la pintura des de menuda, és autodidacta fins l´adolescència, moment en que decideix iniciar formació de pintura durant 4 anys de mans del pintor Joan Vidal, en Pedreguer. En aquesta etapa es va familiaritzant amb els olis i l´aquarel.la, tècnica per la que es decanta una llarga temporada.
Durant eixos primers anys s´estrena amb la seua primera exposició d´aquarel.les i aiguats de tinta xinesa a l´Espai d´Art i Café Tocamarro juntament amb l´artista Manuela Paszkowsky. Li segueixen altres mostres col.lectives amb alumnes dels cursos. Després d´un parèntesi de dos anys, continua la formació en el Curs de Plàstica Experimental A. Vives, en Gata de Gorgos, de mans de l´artiste Josep Ginestar Pedrós. És en aquest indret on descobreix noves tècniques, nous materials i obri els ulls a tot un món desconegut fins ara.
Al llarg d´aquesta etapa participa en varies exposicions col.lectives arreu de la comarca de la Marina Alta, a Benissa, Calp, Dénia, Gata, Ondara i Pedreguer. També, de manera individual, exposa en: Claustre de l´Ajuntament d´Ondara, Espai d´Art i Café Tocamarro ( Pedreguer), Casal Jaume I en Pedreguer, Espai D´Art i Restaurant “ Corral del Pato” (Gata de Gorgos).
Després d´eixa temporada aparca els pinzells per a ser mare. I ara, s´ha posat a jugar de nou amb l´art i la creativitat, decantant-se pels acríl.lics i diversificant l´utilització de materials ( fils de cotó, barreja de papers, textures i transparències) per a presentar-mos la seua exposició “ Jocs”.
Dominen els formats menuts. En ells busca e intensifica l´emoció d´un món ple de subtileses i s´abstreu en un fons abstracte que seu d´una manera figurativa i realista amb un simple gest o icono. Sense deixar de banda mai la seua fidelitat als blaus, utilitza colors clars i nets que ens apropen els paisatges harmoniosos, ja que amb una mirada senzilla i, a la volta efímera , la seua obra ens posa en contacte amb la natura.
*Actualment interactua activament en xarxes socials presentant treballs conjunts de fotografia i poesia, aficions que es reflecteixen, d´una manera o altra, en els seus darrers treballs.

AUDICIONS ESCOLA I CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA

AUDICIONS ESCOLA I CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA

Inici: Dijous, 01 de Juny de 2017
Fi: Diumenge, 18 de Juny de 2017

AUDICIONS DE L'ALUMNAT DE L'ESCOLA I CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA

Entre l'1 i el 18 de juny.

Consulta'n la programació fent clic al botó verd de baix ⤵️⤵️⤵️

XERRADA PSICOLOGIA ESPORTIVA

XERRADA PSICOLOGIA ESPORTIVA

Dijous, 01 de Juny de 2017

Des de la Regidoria d'Esports ens complau convidar-vos a la xerrada que tot seguit anunciem, inclosa en el programa de l’Esport en Primavera 2017. Us hi esperem a totes i tots!

“PSICOLOGIA ESPORTIVA: el 4t element de l’entrenament”; a càrrec de Vicent Ahuir Ferrer, psicòleg esportiu.

Dia: Dijous 1 de juny
Hora: 20.00h
Lloc: Casa de Cultura

http://www.esportivat.com/images/xerrada_psico.jpg

Femme Força

Femme Força "El Verger en femení" Documental - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Divendres, 02 de Juny de 2017

El divendres 2 d'agost presentem en el Casal el documental "El Verger en femení" El documental El Verger en Femení es una visió del feminisme per les dones del Verger.
Un documental de Femme Força El Verger 2017

JORNADA SOBRE EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I AUTOCONSUM

JORNADA SOBRE EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I AUTOCONSUM

Dissabte, 03 de Juny de 2017

JORNADA SOBRE EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I AUTOCONSUM

Dissabte 3 de juny. De 10.00 a 14.00 h. Casa Municipal de Cultura.

10:00 h. Presentació de la Jornada.

10:15 h. L’eficiència energètica: una oportunitat de millora econòmica, creació d’ocupació i reducció dels efectes del canvi climàtic a nivell local
Toni Montesinos. Assessor i dinamitzador de polítiques energètiques contra el canvi climàtic.

10:45 h. Instruments per a l’impuls de l’autoconsum als municipis. Oportunitats amb la legislació actual i noves línies d’ajudes de la Generalitat des de l’IVACE Energia
Josep Antoni Nebot. Expert en energies renovables, impulsor de la Fundació Low Carbon Economy.

11:30 h. Descans i cafè.

12:00 h. La rehabilitació energètica i integral d’edificis: una oportunitat per a l’economia en l’àmbit local. Ferramentes, instruments de finançament i accions a l’abast dels municipis.
Laura Soto. Arquitecta, Institut Valencià de l’Edificació (IVE).

12:45 h. L’eficiència energètica i el model Rubí Brilla: un potent instrument per al canvi de model energètic a nivell local
Juan Sacri. AeioLuz (impulsors del model Rubí Brilla al País Valencià).

13:30 h. Taula redona de les persones ponents i conclusions.

PISCINA MUNICIPAL 2017

PISCINA MUNICIPAL 2017

Inici: Dilluns, 05 de Juny de 2017
Fi: Diumenge, 30 de Juliol de 2017

Com cada any, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Pedreguer organitza els cursets de Natació d'Estiu. Us detallem a continuació la informació d'aquests cursos:

http://www.esportivat.com/images/esportivat/noticies_/PISCINA.INFO_17.jpg

Apadrina un valencià - Ferran Gadea- Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Apadrina un valencià - Ferran Gadea- Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Dissabte, 10 de Juny de 2017

El dissabte 10 de juny Ferran Gadea ve a Pedreguer amb la seva obra "Apadrina un valencià" en Espai Cultural a les 20h.

Viure en esta terra i mantindre el trellat és cada vegada més difícil. Per això, Ferran Gadea ha creat la fundació ‘Apadrina un valencià’, dedicada a millorar la vida dels habitants de la Comunitat a través d’una eina fonamental: l’humor.

Interpretat per Ferran Gadea
Text: Diego Guill
Direcció: Carlos Amador
Cartell: Juan Ernesto
Fotografia: Miguel Barberá

Ferran Gadea (Burjassot, 1971) és un actor valencià i president de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians des del 2009.

Naix al si d'una família de forners a Burjassot (Horta Nord), inicia el 1996 els estudis d'art dramàtic a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, llicenciant-se el 2000. Gadea ha desenvolupat la seua activitat actoral principalment al teatre, però també ha treballat al cinema i a la televisió, on ha guanyat gran popularitat entre el públic valencià sobretot després del seu paper a la sèrie "L'Alqueria Blanca" on interpreta el personatge de "Tonet".

Des de la presidència de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians ha expressat l'esperit crític del sector davant les retallades pressupostàries de la Generalitat Valenciana cap al teatre valencià i Teatres de la Generalitat Valenciana

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI