Agenda

REVISTA ESPORT EN PRIMAVERA 2017

REVISTA ESPORT EN PRIMAVERA 2017

Inici: Dissabte, 25 de Març de 2017
Fi: Diumenge, 25 de Juny de 2017

https://issuu.com/ajuntamentdepedreguer/docs/revista_esport_2017

INSCRIPCIONS FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

INSCRIPCIONS FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

Inici: Divendres, 07 de Abril de 2017
Fi: Divendres, 19 de Maig de 2017

Cada vegada està més a prop el mes de maig i amb ell la II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL DE #PEDREGUER. Enguany, amb diversos concursos de menjar tradicional i bona cosa de premis!

Vols participar-hi o muntar-hi una paradeta, a continuació pots consultar-ne tota la informació!

Informa-te'n fent clic al botó verd de més avall: ⤵⤵⤵

Els pelegrins de les Useres, anys 70.  EXPOSICIÓ

Els pelegrins de les Useres, anys 70. EXPOSICIÓ

Inici: Dimecres, 19 de Abril de 2017
Fi: Dissabte, 13 de Maig de 2017

Dimecres 19 d'abril

EXPOSICIÓ FOTOGRAFICA
Des del 19 d’abril fins al 13 de maig

Paco Grau
Els pelegrins de les Useres, anys 70

Inauguració: dimecres 19 d’abril, a les 20.00 h
Lloc: Casa Municipal de Cultura (Pedreguer)

Dones. Recordant a Joana Escorna. DIADA DEL 25 D'ABRIL

Dones. Recordant a Joana Escorna. DIADA DEL 25 D'ABRIL

Inici: Divendres, 21 de Abril de 2017
Fi: Dissabte, 13 de Maig de 2017

Divendres 21 d'abril
Des del 21 d’abril fins al 13 de maig
Dones
Recordant Joana Escorna (nascuda a Pedreguer, a l’inici del segle XV).

Exposició de pintura i poesia
Les dones d’Ausiàs March
Autors: Rosa Mascarell Dauder (pintures) i Rafa Gomar Lloret (poemes i relats)

Inauguració: divendres 21 d’abril, a les 20.00 h
Lloc: Casa Municipal de Cultura

PASSEJADES A LA FRESCA 2017

PASSEJADES A LA FRESCA 2017

Inici: Dimecres, 26 de Abril de 2017
Fi: Dimecres, 14 de Juny de 2017

Un any més torna una de les activitats més consolidades de l'Esport en Primavera, la XIV edició de passejades a la fresca.

La Regidoria d'Esports segueix apostant per una activitat on es promociona al màxim la relació entre l'activitat física i la convivència entre els participants.

Al següent link podeu consultar els itineraris i dates preparats per a aquesta XIV Edició de passejades a la fresca.

http://www.esportivat.com/images/esportivat/noticies_/Passejades17.jpg

Informa't, guanyaràs en salut, faràs amics i molt més!

VOLUNTARIS GRAVACIÓ VÍDEOS CUINA (II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL)

VOLUNTARIS GRAVACIÓ VÍDEOS CUINA (II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL)

Inici: Dilluns, 01 de Maig de 2017
Fi: Dilluns, 15 de Maig de 2017

Amb motiu de la II Fira Gastronòmica Intercultural de Pedreguer, des de les regidories de Festes i Turisme s’ha previst GRAVAR UNA SÈRIE DE VÍDEOS DIVULGATIUS en què persones voluntàries del que tinguen el privilegi de saber cuinar els nostres plats tradicionals expliquen com ho fan perquè puguen aprendre a fer-ho aquelles que no en saben.

Per tant, es necessitaran 7 persones que dominen la preparació d’algun d’aquests menjars:

- ARRÒS AMB FAVA PELADA.
- ARRÒS AMB FESOLS I NAPS.
- PUTXERO.
- POLP AMB PENQUES.
- PEBRERETES.
- FAVES SACSADES.
- ARRÒS AMB BAJOQUES.

La gravació dels vídeos es realitzarà en una cuina industrial que s’habilitarà a l’efecte. Els ingredients i materials necessaris aniran a càrrec de l’Ajuntament.

Els vídeos seran conservats per l’Ajuntament de Pedreguer, alhora que se’n donarà difusió a través d’Internet per tal de fer-los accessibles a tothom que hi estiga interessat i donar a conéixer la riquesa gastronòmica del nostre poble.

Per a participar-hi, contacteu amb Fina Sendra al telèfon 96 5760669 o al correu ajuntament@pedreguer.es.

Gràcies per col·laborar-hi!

Conferència. LA COVA DEL COMTE

Conferència. LA COVA DEL COMTE

Divendres, 05 de Maig de 2017

Divendres 5 de maig de 2017

Conferència
La Cova del Comte de Pedreguer
La Campanya 2016

Lloc: Casa Municipal de Cultura (Pedreguer)
Hora: 20.00

JOCS - Una exposició de Cristina Tomàs - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

JOCS - Una exposició de Cristina Tomàs - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Divendres, 05 de Maig de 2017

El proper divendres 5 de maig a les 20h inaugurem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer l’exposició JOCS de l’artista de Pedreguer Cristina Tomàs. L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 30 de juny.

BIO
Cristina Tomás Ortolá naix a Pedreguer la primavera del 69. Aficionada al dibuix i la pintura des de menuda, és autodidacta fins l´adolescència, moment en que decideix iniciar formació de pintura durant 4 anys de mans del pintor Joan Vidal, en Pedreguer. En aquesta etapa es va familiaritzant amb els olis i l´aquarel.la, tècnica per la que es decanta una llarga temporada.
Durant eixos primers anys s´estrena amb la seua primera exposició d´aquarel.les i aiguats de tinta xinesa a l´Espai d´Art i Café Tocamarro juntament amb l´artista Manuela Paszkowsky. Li segueixen altres mostres col.lectives amb alumnes dels cursos. Després d´un parèntesi de dos anys, continua la formació en el Curs de Plàstica Experimental A. Vives, en Gata de Gorgos, de mans de l´artiste Josep Ginestar Pedrós. És en aquest indret on descobreix noves tècniques, nous materials i obri els ulls a tot un món desconegut fins ara.
Al llarg d´aquesta etapa participa en varies exposicions col.lectives arreu de la comarca de la Marina Alta, a Benissa, Calp, Dénia, Gata, Ondara i Pedreguer. També, de manera individual, exposa en: Claustre de l´Ajuntament d´Ondara, Espai d´Art i Café Tocamarro ( Pedreguer), Casal Jaume I en Pedreguer, Espai D´Art i Restaurant “ Corral del Pato” (Gata de Gorgos).
Després d´eixa temporada aparca els pinzells per a ser mare. I ara, s´ha posat a jugar de nou amb l´art i la creativitat, decantant-se pels acríl.lics i diversificant l´utilització de materials ( fils de cotó, barreja de papers, textures i transparències) per a presentar-mos la seua exposició “ Jocs”.
Dominen els formats menuts. En ells busca e intensifica l´emoció d´un món ple de subtileses i s´abstreu en un fons abstracte que seu d´una manera figurativa i realista amb un simple gest o icono. Sense deixar de banda mai la seua fidelitat als blaus, utilitza colors clars i nets que ens apropen els paisatges harmoniosos, ja que amb una mirada senzilla i, a la volta efímera , la seua obra ens posa en contacte amb la natura.
*Actualment interactua activament en xarxes socials presentant treballs conjunts de fotografia i poesia, aficions que es reflecteixen, d´una manera o altra, en els seus darrers treballs.

Bonsais de Luis Morata.  EXPOSICIÓ DE BONSAIS

Bonsais de Luis Morata. EXPOSICIÓ DE BONSAIS

Inici: Dissabte, 06 de Maig de 2017
Fi: Dissabte, 13 de Maig de 2017

EXPOSICIÓ DE BONSAIS

Des del 6 de maig fins al 13
Bonsais de Luis Morata

Lloc: Casa Municipal de Cultura (Pedreguer)
Inauguració: dissabte 6 de maig, a les 11.00 h

Horari: - dissabtes, des de les 10.00 fins a les 14.00 h
- laborables, des de les 10.00 fins a les 20.00 h

Documental. La revolució del cabàs.  SALUTIMEDI

Documental. La revolució del cabàs. SALUTIMEDI

Dilluns, 08 de Maig de 2017

Dilluns 8 de maig

Documental
La revolució del cabàs. La lluita dels pobles per la dignitat del territori.
Alejandra Mengual i Gonzalo Blanco, directors del documental

Lloc: Casa Municipal de Cultura (Pedreguer)
Hora: 20.00


Jordi Bilbeny / Conferència - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Jordi Bilbeny / Conferència - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Divendres, 12 de Maig de 2017

El divendres 12 de maig tenim el plaer de contar amb Jordi Bilbeny amb la conferència La descoberta catalana d’Amèrica. Crònica d’una falsificació premeditada i legal.
En aquesta xerrada a través de gravats, cròniques i documents dels XV, XVI i XVII veurem uma visió diferente d’aquest episodi tan conegut de la història. Jordi mostrarà allò que la censura d’estat no há pogut ocultar ni tergiversar i que, vist em global, i a partir de noves dades poc o gens conegudes que há desenterrat de l’oblit, ens donen uma visió molt més propera i versemblant dels fet

BIO

En Jordi Bilbeny (Arenys de Mar, 1961) és escriptor i investigador. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctorand en Història Moderna a la Universitat de Barcelona. Al llarg dels darrers anys ha compaginat les tasques de recerca amb la de professor de llengua catalana per a adults.
A mitjans dels vuitanta, recent llicenciat, Jordi Bilbeny comença a estudiar la censura en els textos cristians al llarg de la història, tasca que aparca momentàniament amb la voluntat d’escriure un primera obra de ficció. Des d’aquesta nova inquietud, es proposa d’escriure un novel·la històrica sobre la figura d’En Cristòfor Colom. En la fase de documentació s’adona que les dades al voltant del personatge i de les gestes són incoherents i, fins i tot, contradictòries. Mogut per la curiositat, comença a fer purament una investigació històrica del cas.
A partir d’aquí, comença la seva carrera d'historiador. El seu primer llibre, Brevíssima relació de la destrucció de la història, fou el resultat de les seves investigacions sobre la censura, que el portaren a obrir una nova perspectiva sobre la història de Catalunya. Jordi Bilbeny considera que la història de Catalunya ha sofert un procés de manipulació i tergiversació —historicidi— des del segle XVI ençà per tal d’afavorir la construcció d’un estat espanyol llunyà del protofederalisme de la Corona d'Aragó i proper al centralisme de la Corona de Castella. Certament, minvant el protagonisme de Catalunya -o la Corona d'Aragó- en la història col·lectiva espanyola mitjançant la falsificació, l'ocultació i la censura —i l'apropiació—, s’afavorí el lideratge de la ideologia castellana en la construcció de l'estat espanyol naixent.
Els seus treballs actuals s’eixamplen en tots els sentits del passat històric de Catalunya, amb una voluntat de confirmar o desmentir la sospita de la identitat oficial de figures històriques com En Cristòfor Colom mateix, En Miguel de Cervantes o Servent o, en un altre registre més d’anàlisi literària, d’obres de la literatura escrites en original català però manipulades, tergiversades i fetes traduir, com l’anònima El Lazarillo de Tormes o La Celestina.
La seva obra, però, no es limita a la temàtica històrica, sinó que també ha conreat la poesia o d’altres registres d’assaig. Col·labora com a articulista en l’edició del Maresme del diari “El Punt”; en les revistes “La Fura” i “Terrarubra”; i en els setmanaris “El Temps”, o “Canvi 16”.
Aquesta inquietud de creació cultural ha anat més enllà. Així, l’han musicat poemes Na Marina Rossell, En Josep Tero i En Celdoni Fonoll. També forma part, com a lletrista, del grup de pop electrònic Relk d'Arenys de Munt, la musica del qual és de temàtica mística.

INSCRIPCIÓ CONCURS D'ARRÒS AL FORN - II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

INSCRIPCIÓ CONCURS D'ARRÒS AL FORN - II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

Inici: Dimarts, 16 de Maig de 2017
Fi: Dijous, 18 de Maig de 2017

T’agrada la cuina tradicional i saps preparar un deliciós ARRÒS AL FORN?

INSCRIPCIÓ CONCURS DE PAELLES (GRUPAL) - II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

INSCRIPCIÓ CONCURS DE PAELLES (GRUPAL) - II FIRA GASTRONÒMICA INTERCULTURAL

Inici: Dimecres, 17 de Maig de 2017
Fi: Divendres, 19 de Maig de 2017

A la teua colla d’amics us agrada cuinar bones PAELLES i la festa?

Manel Arinyó / A l'estiu el sexe somriu i Objetiu Fidel - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Manel Arinyó / A l'estiu el sexe somriu i Objetiu Fidel - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Dijous, 18 de Maig de 2017

El dijous 18 de maig presentem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer els llibres A l’estiu el sexe somriu i Objectiu Fidel de l’escriptor Manel Joan i Arinyó. L’acte estarà presentat pel també escriptor Jovi Lozano.

BIO

Manel Joan i Arinyó. Poeta i narrador, és autor dels llibres de relats Han donat solta als assassins (Premi Ciutat d’Olot, 1985) i Stress (1985). I de les novel·les Les nits perfumades (Premi Sant Joan, 1989), traduïda al castellà; Com la flor blanca
(1991); Contra sentit (Premi Narcís Oller, 1994); El cas Torreforta (1999), traduïda al castellà; 10.193-Escuma de mar (2004); L’agenda del sicari (2007); Fem un trio (Premi Ciutat de Sagunt, 2009); Cubaneta meua (Premi
Càrcer, 2010); L’atzucac del perdedor (Premi Enric Valor, 2010); A cor obert (2013); El cas Peníscola (Premi Vila de
Puçol, 2014)… El gruix de la seua poesia ha estat aplegat a Plany de l’home llop (1999) i Versos blancs (2012). En
narrativa infantil i juvenil ha publicat: Cento i les mones (2009); El llop Cento al superparc de la pau (2011); Que dur que és ser guapo! (1998); MP, una vida de llegenda (2005); Les màgiques nits de Prada (2007) i L’any que vam córrer perillosament (2012). Les seues últimes obres han estat Na Desconeguda (El Petit Editor, 2016) i Objectiu Fidel (Voliana edicions, 2017).

Concert Jazz - JIM WAR BROU - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Concert Jazz - JIM WAR BROU - Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Divendres, 19 de Maig de 2017

El divendres 19 de maig torna la música en directe al Casal amb el concert de Jazz de Jim War Brou. Hi haurà servei de barra i l’entrada es gratuïta.

BIO

Jim War Brou ens presenta un repertori de cançons cubanes, valencianes i nordamericanes executades des d’una òptica jazzística.
La formació, que naix al 2017, és la nova aposta del músic valencià Jaume Guerra (Orxata, Dómisol Sisters, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, etc), que per a l’ocasió compta amb exepcionals músics de l’àmbit del jazz: L’alcorí Carlos Medina, la gallega Bea Estévez i l’extremeny Carlos Ayuso. Unes cançons que es voran transformades amb arranjaments originals i improvisacions que no deixaran indeferents. Jazz holístic.
FORMACIÓ

Jaume Guerra, contrabaix i veu.
Bea Estévez, saxo alt.
Carlos Medina, guitarra.
Carlos Ayuso, bateria.

VIATGE AL MUSICAL 'DIRTY DANCING'

VIATGE AL MUSICAL 'DIRTY DANCING'

Inici: Dissabte, 20 de Maig de 2017
Fi: Diumenge, 21 de Maig de 2017

VIATGE AL MUSICAL 'DIRTY DANCING'

20 i 21 de maig de 2017. Pedreguer-Madrid.

Inscripcions fins al 28 d'abril a la Casa Municipal de Cultura.

Organitza: Comissió de Reis 2018-Furgastores.

Tota la informació al cartell que trobareu si feu clic al botó verd de la part inferior⤵️⤵️⤵️

CONCERT PRO PERSONES REFUGIADES

CONCERT PRO PERSONES REFUGIADES

Inici: Dissabte, 20 de Maig de 2017
Fi: Diumenge, 21 de Maig de 2017

CONCERT PRO PERSONES REFUGIADES

Dissabte 20 de maig de 2017 (Pedreguer)


Plaça de l’Amistat

11.00 h. Tallers i activitats per a tota la família:
- Batucada ONDARATTACK.
- Pintacares:
- Pintem la música.
- Jocs amb paracaigudes.
- Bambolles gegants.
- Contacontes.
- Esmorzar solidari.

ROCKÒDROM

17.00 h. Xarrada, amb la participació de 2 persones refugiades.
18.00 h. Concert, amb els grups col·laboradors següents:

NUC -- DESHORA -- PROZAK SOUP -- INÈRCIA – SOLAR -- BARRIZAL -- TREMP -- SON TO GUARRAS -- JEAN JASS -- FARGO -- THE CABRIOLETS -- COOLDAYS -- XINO DJ


ENTRADES
General: 10 € (una consumició inclosa)
Entrada jove (fins a 18 anys): 5 €
Entrades anticipades i informació: 691206379 / 665500772
Nota: hi ha la possibilitat de sopar-hi

Màgia - I CERTAMENT DE MÀGIA VILA DE PEDREGUER

Màgia - I CERTAMENT DE MÀGIA VILA DE PEDREGUER

Dissabte, 20 de Maig de 2017

Dissabte 20 de maig
I CERTAMEN DE MÀGIA VILA DE PEDREGUER
Amb la participació dels mags

*Oscar Lasarte
EL SWING DE NUEVA ORLEANS

*Magic Hugo
ANYTIME ANYWERE

*Rubén Ballester
DIAS DE CINE

*Fer
PURA MAGIA

*Yago Barral
¿ILUSIÓN O ARTE?

Lloc: Espai Cultural
Hora: 20.00
Entrada: 5€
Al final de l’espectacle, vota el teu mag, tu decideixes qui és el guanyador del Certamen de Màgia Vila de Pedreguer

PRESENTACIÓ DEL NOU SERVER D'INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

PRESENTACIÓ DEL NOU SERVER D'INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

Dimarts, 23 de Maig de 2017

PRESENTACIÓ DEL NOU SERVER D'INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

La Regidoria de Medi Ambient ha subscrit un conveni amb Inforatge en virtut del qual Pedreguer disposarà d’un servei personalitzat d’informació sobre el temps, que permetrà a la ciutadania de Pedreguer estar-ne assabentada i gaudir de tota una sèrie de prestacions.

Per tal de donar-les a conèixer i presentar el servei, s’ha organitzat la següent

XERRADA INFORMATIVA, a càrrec de Jovi i Robert Esteve, responsables d’Inforatge.

Dimarts 23 de maig, a les 19:30 h. Casa Municipal de Cultura.

XERRADES PSICOEDUCATIVES: La transició d'Infantil a Primària (Jesús Ruiz)

XERRADES PSICOEDUCATIVES: La transició d'Infantil a Primària (Jesús Ruiz)

Dimarts, 23 de Maig de 2017

XERRADES PSICOEDUCATIVES

Dimarts 23 de maig.

Xerrada:
"Guia de recursos per a mares i pares: la transició d'Infantil (a primer i segon cicle) a Primària", a càrrec de Jesús Ruiz, doctor en Psicologia, especialista en educació i recursos humans. Professor de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València.

Casa Municipal de Cultura. 20:00 h.

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG: 24 DE MAIG

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG: 24 DE MAIG

Dimecres, 24 de Maig de 2017

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Dimecres 24 de maig.

A la Casa de la Cultura, de 17 a 20:30 h.

Amb regals per a les persones donats, gràcies a la col·laboració de Rolser, Masymas, Mari Carmen Mondejar Spa Estètica i Expert.

Presentació del poemari. Talismà  -  LLIBRES

Presentació del poemari. Talismà - LLIBRES

Dimecres, 24 de Maig de 2017

Dimecres 24 de maig
Presentació del poemari
Talismà
XXXIV Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez-
Ciutat d'Alcoi, 2017

Autor: Carles Mulet
Presenta: Tomàs Llopis
Lloc: Casa Municipal de
Cultura (Pedreguer)
Hora: 20.00

Xerrada

Xerrada "Urgències infantils"

Divendres, 26 de Maig de 2017

XERRADA

"Urgències infantils", per Rosa Martínez Martínez, Jordi Torres Pérez (Servei de Pediatria del Centre de Salut de Pedreguer).

26 de maig de 2017. 19.00 h. Casa Municipal de Cultura

Presentació. Entre dones - LLIBRES

Presentació. Entre dones - LLIBRES

Divendres, 26 de Maig de 2017

Divendres 26 de maig

Presentació
Entre dones
Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Mercè Climent,
Maria Josep Escrivà, Isabel Garcia Canet, Pepa Guardiola,
Carme Manuel, Anna Moner, Lliris Picó, Raquel Ricart

Hi intervidran:
Júlia González Maillo, presidenta de la Xarsa de Dones de la Marina Alta
Raquel Ricart i Pepa Guardiola, escriptores
i Àfrica Ramirez, editora

L'acte tindrà lloc a la Casa Municipal de Cultura a les 20.00h

Visita guiada al Jardí de l'Albarda - FUNDEM

Visita guiada al Jardí de l'Albarda - FUNDEM

Dissabte, 27 de Maig de 2017

Et recordem que dissabte que ve 27 de maig a les 11:00 h realitzarem una nova Visita Guiada Oberta en el Jardí de l’Albarda.
Aquesta és una idònia oportunitat per a aquells que desitgeu gaudir d'una visita guiada, però no aconseguiu el mínim de 10 persones que normalment es requereix.
No deixis passar l'oportunitat i gaudeix de totes les explicacions i les fantàstiques històries que et proporcionarà el nostre guia; podràs apreciar molts detalls i conèixer millor el jardí.
Si t'interessa, tan sols has d'assistir al Jardí de l’Albarda a les 11h. La donació serà de 3 euros per als socis de Fundem i 6 euros per als no socis.
T'esperem!
Una cordial salutació,
Equip de Fundem

Vent de Progrés. Poesía en la Marina. - XIX CONCERTS DE PRIMAVERA

Vent de Progrés. Poesía en la Marina. - XIX CONCERTS DE PRIMAVERA

Diumenge, 28 de Maig de 2017

Diumenge 28 de maig
Vent de Progrés
Poesía en la Marina. Poemas y relatos
Música: Joaquín Boscà
Lloc: Casa Municipal de Cultura
Hora: 19.00 h

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ SOBRE ELS VALORS CADASTRALS (oberta al públic)

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ SOBRE ELS VALORS CADASTRALS (oberta al públic)

Dilluns, 29 de Maig de 2017

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ SOBRE ELS VALORS CADASTRALS

L’Ajuntament de Pedreguer informa que el dia 29 de maig, a les 19.30 h i a la sala de plens, tindrà lloc una nova sessió de la Comissió sobre els Valors Cadastrals.

Aquest òrgan, nascut arran de l’acord del ple del passat 28 d’abril, té per objectiu l’anàlisi de la situació actual dels valors cadastrals a Pedreguer, arran de la controvèrsia existent sobre el particular. Les reunions de la Comissió estan obertes a l’assistència i intervenció de la ciutadania de Pedreguer que desitge participar-hi.

L’ordre del dia de la sessió serà el següent:

Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
Informe de la reunió amb la Gerència Territorial del Cadastre d’Alacant.
Precs i preguntes.

XERRADES PSICOEDUCATIVES

XERRADES PSICOEDUCATIVES

Dimarts, 30 de Maig de 2017

XERRADES PSICOEDUCATIVES

Dimarts 30 de maig.

Xerrada:
"Guia de recursos per a mares i pares: la transició de Primària a l'ESO i Batxillerat (a primer i segon cicle)", per Jesús Ruiz, doctor en Psicologia, especialista en educació i recursos humans. Professor de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València.

Casa Municipal de Cultura. 20:00 h.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI