Agenda

TALLER DE CINEMA PER XIQUETES I XIQUETS. Cine Club Pessic & TelePessic

TALLER DE CINEMA PER XIQUETES I XIQUETS. Cine Club Pessic & TelePessic

Inici: Dimecres, 27 de Decembre de 2017
Fi: Dimarts, 02 de Gener de 2018

TALLER INFATIL DE CINEMA (8-13 anys)

Els dies 27, 28, 29 de desembre de 2017 i
2 i 3 de gener de 2018
Des de les 10.00h fins a les 13.00h
Inscripcions 10 € a la Casa Municipal de Cultura

CINE CLUB PESSIC

CINE CLUB PESSIC "La vida de Calabacín"

Inici: Dimarts, 02 de Gener de 2018
Fi: Diumenge, 07 de Gener de 2018

Diumenge 7 de gener, a les 16.30 h.

"La vida de Calabacín"

Direcció: Claude Barras
Suïssa 2016 • Duració: 66 minuts
Animació. Drama. Comèdia

CINE CLUB PESSIC

CINE CLUB PESSIC "Duelo al sol"

Inici: Dimarts, 02 de Gener de 2018
Fi: Diumenge, 07 de Gener de 2018

Diumenge 7 de gener, a les 19.00 h. a l'Espai Cultural.

"Duelo al Sol"

Direcció: King Vidor
EUA 1946 • Duració: 138 minuts
Western. Drama romàntic.

Lliurament de cartes als patges dels Reis

Lliurament de cartes als patges dels Reis

Dimecres, 03 de Gener de 2018

CAVALCADA DE REIS PEDREGUER 2018

Lliurament de cartes als patges dels Reis

Dimecres 3 de gener

16.30h - Castells inflables a la plaça Major per a tots els xiquets i xiquetes.
17.00h - Berenar per a tots els xiquets i xiquetes als Pòrxens, patrocinat per Supermercats MASYMAS.
18.30h - Arribada dels patges amb carruatge als Pòrxens, amb l'acompanyament de la dolçaina i tabalet de la Colla l'Ocaive, on recolliran les cartes de tots els xiquets i xiquetes per als Reis.

VERMUT D'HONOR - CASAL JAUME I PEDREGUER

VERMUT D'HONOR - CASAL JAUME I PEDREGUER

Dijous, 11 de Gener de 2018

El divendres 12 de gener 20h celebrarem amb tots els nostres socis, simpatitzants i persones que col·laboren amb el Casal un Vermut d’Honor amb motiu de l’atorgament del Premi Vila d’Honor de Pedreguer 2017 adjudicat al Casal Cultural Jaume I Pedreguer per mèrit cultural aquest any.

L'acte contarà amb l'actuació en directe d'Agnés i Carles Villar Vegara.

III Concurs Fotogràfic Vila de Pedreguer. EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA

III Concurs Fotogràfic Vila de Pedreguer. EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA

Inici: Divendres, 12 de Gener de 2018
Fi: Divendres, 02 de Febrer de 2018

Des del 12 de gener de 2018 fins al 2 de febrer

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA
III Concurs Fotogràfic Vila de Pedreguer (2017)
Inauguració: divendres 12 de gener, a les 20.00 h
Lloc: Casa Municipal de Cultura (Pedreguer)


Expo

Expo "La immobilitat en el moviment" de Pasqu Mulet

Divendres, 19 de Gener de 2018

Pasqu Mulet Pedro (1987)

Va nàixer a Gata de Gorgos. Als catorze anys Alberto, son tio, li regalà la seva primera càmera analògica, amb companyia de la qual va realitzar el seu primer viatge a Londres. Estudia ciències econòmiques i realitza l’últim curs de carrera universitària a Bergen (Noruega), on els paisatges s’apoderarien, tant de la seva retina com de les primeres captures fotogràfiques. Al tornar a Espanya estudia fotografia a l’escola Revelarte (València) durant dos anys. En aquesta ciutat participa en l’exposició col·lectiva Fotografia Urbana a Ca Revolta (2012). Al 2013 viatja a Bolívia, on treballa de mestre voluntari d’anglès a una escoleta rural de l’orient bolivià. D’aquesta experiència naixen les seues primeres fotografies de caràcter social, que exposarà més tard sota el títol Bolívia: espectadors del progrés.
Al 2014 rep el premi a la millor fotografia en la XII edició del ralli fotogràfic del Fotoclub Forat de Gata, i al 2015 participa en l’exposició col·lectiva El retrato, comissariada per Jose María Hortelano, al Museu Etnogràfic Rafael Blasco de Xàbia.
2016 és quan es penja la motxilla al coll de nou i viatja a Índia i Tailàndia, països en els que realitza La Immobilitat en el moviment, que es composa per cinc sèries diferents, totes elles sota el paraigües temàtic del contrast com a concepte.

L'exposició estarà oberta en el Casal fins el 23 de febrer de dilluns a divendres de 19h a 21h (festius tancat).

Nosaltres les Fusterianes

Nosaltres les Fusterianes

Divendres, 26 de Gener de 2018

El divendres 26 de gener a les 20h presentem el llibre Nosaltres les fusterianes en Casal Cultural Jaume I Pedreguer. La presentació serà a càrrec de Paquibel Server i Pérez, Teresa Garcerà i Piquer i Irene Mira i Navarro. Escriptores que junt a altres han segut part de les 140 dones d’arreu dels Països Catalans que han col·laborat en aquest projecte. A l'acte col·laboraran Cristina Martí i Sheila Jiménez.

Del pròleg · Núria Cadenes i Gemma Pasqua

Per reivindicar Joan Fuster no cal tenir cap data rodona. Tampoc no ens calen aniversaris per anar-lo llegint. Ni per rellegir-lo, que és la manera seriosa de llegir (l’única manera, convertida en aforisme). Benvinguts els aniversaris, però, si ens serveixen d’excusa per a la trobada, la barreja, la posada en comú d’idees i punts de vista. Nosaltres les fusterianes és una mirada calidoscòpica a un dels assagistes europeus més importants del segle XX. Dones de tot arreu dels Països Catalans, de diferents estaments, edats, professions i punts de vista ens parlen de l’escriptor de Sueca. O de la seva obra. De la influència. Les referències. De tot. Dones, sí. Amb voluntat visibilitzadora. Des d’un simple i Ovidià perquè vull. Als seus escrits, Joan Fuster ens parla poc de les dones. A Diccionari per a ociosos ho fa, i, curiosament a l’entrada del terme «Amor»: «Tanmateix, la pressió femenina en el món d’avui va més enllà del que podien esperar fa seixanta anys Emília Pankhurst i les seves seguidores. L’important no és que les dones votin –cosa que per a les“sufragistes” era l’ideal de la plenitud social del seu sexe–: l’important és que, avui, les dones s’han desprès de moltes subjeccions, legals o no, i s’acaren amb l’home en un tuteig perfectament equilibrat.» Més de 100 mirades que ens expliquen Fuster. Llegiu les fusterianes. I rellegiu-les. És un consell.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI