Hemeroteca

101 persones han sol·licitat participar en el Primer Pla d’Ocupació de Pedreguer

4 març 2013

[comunicat de premsa, 4 de març]

En una setmana es reunirà la comissió que baremarà els candidats, per veure quins 20 poden acollir-se al taller ocupació

De les propostes sorgides en els programes de pressupostos participatius, cal destacar la que fa referència al foment d’ocupació i que l’Ajuntament de Pedreguer materialitzà amb l’aprovació d’un Pla d’Ocupació Local per a l’exercici 2013. S’iniciarà durant aquest mes de març i tindrà una duració de 6 mesos. Hi participaran 20 persones desocupades, i per treballar com a peó agrícola i forestal o peó de serveis generals, rebran una beca mensual de 385€. A més a més, els participants rebran una formació i orientació laboral per tal de facilitar-los les eines a utilitzar en la recerca de treball.

Per poder participar al pla d’ocupació, s’ha hagut de presentar la sol·licitud junt amb la documentació requerida en la mateixa, entre el dia 11 fins el 25 de febrer de 2013. Finalment, han estat 101 persones les inscrites. Ara, una comissió formada per 5 treballadors del mateix Ajuntament puntuarà cada candidat segons els criteris establerts i els 20 amb més puntuació entraran dintre del primer pla d’ocupació de Pedreguer.

Els beneficiaris del programa seran persones desocupades inscrites en la corresponent Oficina Servef i en l’Agència de Col·locació de Creama de Pedreguer, i veïns del municipi, empadronats a Pedreguer de manera ininterrompuda al llarg de 60 mesos.

Tindran preferència els col·lectius més afectats per la crisi al municipi, els desocupats menors de 30 anys i els majors de 45 anys, els aturats de llarga duració, així com les famílies sense cap ajuda econòmica.

Tota la informació en aquest enllaç.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI